På tiden..

.. att skriva ett blogginlägg :)

Det är ju några som har gnällt lite på sista tiden, att jag aldrig skriver! Så det är väl lika bra att göra det :P

Men nu  är iaf jul och nyår över! Så skönt, så skönt.. Har lite svårt för dessa tider.. Alla som ska stressa och så hela tiden.. varför inte bara ta det som det kommer ?! :)

Nyår iaf, va helt kanon! Va hos syster och hennes man! Skulle käka och dricka lite gott :)
Maten va så otroligt god.. Förrätt: Vitlöksbröd m. aioli! Varmrätt: Rostbiff, hasselbackspotatis, pepparsås och grönsaker! Dessert: Smält vit choklad m. grädde m.m. Oj oj oj! Blev hungrig när jag tänkte på maten :)

Smällde raketer gjorde vi också, eller syrrans man gjorde det! Jag hade fullt upp med Ziva och mitt champagneglas! :P Va lite orolig över hur Ziva skulle reagera på raketer, men det gick ganska bra :) Hon skällde på dom några gånger! Annars va det lugnt, hon ville mer fram och kolla va det va för nåt !

Och i lördags va jag tjejkväll hos Katta :) Jag, Katta, Lizette och Marie! Va trevligt, tog några öl och spelade TP... :)

Annars har väl inget speciellt hänt i veckan!

Vaknade kl 7 idag, tidigaste på länge :) Va jättepigg och glad, tills jag kände lukten av "avföring" (Vilket tjusigt ord).. Då blev man lagom glad :S Så det va bara att gå upp och ta hand om det!
Och nu sitter jag i soffan och slöar och myser med Milo! :) Han tar upp mer plats än vad jag gör!
Och så  väntar jag på att Tofflan ska vakna! Men hör honom snarka ända ut i vardagsrummet, fast sovrummsdörren är stäng! Haha! Konstigt att man har sina nätter på soffan?! :P
Annars får jag väl väcka honom snart, så man får lite sällskap :D

Nee, nu får det vara bra för idag!

Kram♥

RSS 2.0